Heerlijk uit eten bij Restaurant RoolandCulinair genieten in Arcen

Reserveer een tafel

Restaurant Rooland in Arcen

Met uitzicht over De Maasvallei is Restaurant Rooland de ideale locatie wanneer u op zoek bent naar een sfeervol restaurant in Arcen. Het à la carte restaurant biedt een gastvrije ambiance waar u kunt genieten van een gevarieerd aanbod. De chef-kok en zijn keukenbrigade bereiden de uiteenlopende gerechten met passie en vakkennis en dat proeft u!

Streekeigen accenten

Bij Restaurant Rooland mag u zich verheugen op creatieve kookkunsten met een licht streekeigen accent en diverse dagverse producten. In het ruim opgezette restaurant kunt u terecht voor een heerlijk diner, uitgebreide lunch en een goed glas wijn. De culinaire creaties uit de Franse keuken bestaan uit diverse seizoenspecialiteiten uit de streek zoals asperge-, champignon- en wildgerechten. Laat uw smaakpapillen prikkelen door alvast een tafel te reserveren bij Restaurant Rooland.

Bar, brasserie en terras

Voor een klein aperitief bent u tevens welkom in de bar en brasserie van het hotel. Hier kunt u even bijkomen na een actieve fietstocht of natafelen na een culinair diner. Op zonnige dagen is het heerlijk vertoeven op het buitenterras waar u, net als vanuit het restaurant, een prachtig uitzicht heeft over De Maasvallei.

Openingstijden van het restaurant:

  • Ontbijt maandag - vrijdag: 07:00-10:00 uur
  • Ontbijt zaterdag - zondag: 08:00-10:30 uur
  • Lunch: 12:00-17:00 uur
  • Diner maandag - zaterdag: 17:30-21:00 uur
  • Diner zondag: 12:00-21:00 uur

Restaurant Rooland in Arcen

Acties & Evenementen


 

 

 

 


 

 

 

Ribroast - €19,50,- p.p.

01 maart 2018 - 31 maart 2018
De hele maand maart geniet u bij Fletcher Hotels van ribroast met zuurkool en Roseval aardappel voor maar €19,50.

Combineer de ribroast met een bijpassend Bavaria biertje voor €21,-.

Reserveer nu

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Heerlijke Familie Paasbrunch - €22,50,- p.p.

Eerste en Tweede Paasdag
Tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Familie Paasbrunch? Kom zondag 1 april of maandag 2 april naar Fletcher Hotels en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.

De gezelligste Paasdagen brengt u door bij Fletcher Hotels!

Reserveren

 

Foto's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.