Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie nabij Venlo

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte vergaderlocatie nabij Venlo is Fletcher Hotel-Restaurant Rooland de ideale bestemming. Het hotel in Arcen beschikt over vier multifunctionele vergaderzalen met een totale capaciteit voor 400 personen. Bovendien staat ons gemotiveerde team graag voor u klaar!

Functionele vergaderruimtes

De multifunctionele vergaderzalen van Fletcher Hotel-Restaurant Rooland zijn inzetbaar voor iedere gelegenheid. Van zakelijk jubileum tot besloten vergadering: de mogelijkheden zijn legio. De vergaderruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en natuurlijk daglicht. Ook voor een zakelijke overnachting bent u hier aan het juiste adres.

De vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Beurzen
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Functionele ligging

Fletcher Hotel-Restaurant Rooland is centraal gelegen nabij de Duitse grens en is vanaf de snelweg goed bereikbaar. Tijdens uw verblijf maakt u gratis gebruik van de parkeermogelijkheid en WiFi. De omgeving van Arcen is tevens geschikt voor outdoor- en teambuildingsactiviteiten. Zo biedt het natuurrijke Limburgse heuvellandschap genoeg mogelijkheden om de teamspirit te verbeteren.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

4 multifunctionele vergaderzalen tot 400 personen - 54 hotelkamers

 

Theater

Tot 180 personen

Cabaret

Tot 85 personen

School

Tot 120 personen

U-vorm

Tot 60 personen

Carré

Tot 44 personen

Diner

Tot 200 personen

Receptie

Tot 200 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Rooland worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Breng een bezoek aan de Kasteeltuinen in Arcen
 • Diverse wandel- en fietsroutes door het Limburgse landschap
 • Rondleiding door de Hertog-Jan brouwerij

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.